dinsdag 23 september 2008

Let's play cricket!

Met wat goede wil is het bovenstaande beeld een nieuwe versie van dat fameuze schilderij van ene Pieter Breughel...'Handjes draaien' is hier bijna even populair als het iets originelere 'kopjes draaien', maar iedereen weet natuurlijk welk spel hier alle andere spelen in populariteit moeiteloos overstijgt.Hoewel er een nieuwe rage aan het opkomen is langs de oevers van de Mithi River:
Volg-die-blonde-belg-met-veel-gelach-en-luid-getier-zodat-iedereen-ons-van-ver-hoort-aankomen-en-alle-kinderen-volg-ons-want-hoe-meer-kinderen-hoe-meer-vreugde!

Ondertussen moet er natuurlijk ook gewerkt worden.Terwijl moeder natuur aan de ene oever probeert werk te maken van een groene toekomst...
Maar kijk dan waar onze moeder aan de overzijde tegen op moet boksen, niet echt eerlijk dus. Eerlijk is het pas als er langs 2 kanten met gelijke middelen gestreden kan worden! Daarom hebben deze jongens dan ook een foto van mij...
Met dank aan deze enthousiastelingen voor hun fijne medewerking!
Ik was haar bijna vergeten te vermelden, maar ook dank aan deze geit die ik onderweg nog heb kunnen versieren, ze heeft wel iets weg van mevrouw Paling, niet?

Geen opmerkingen: